Радостна развръзка с изчезналото момиче от Болярово

Детето и неговото семейство са със статут на временно пребиваващи у нас

Радостна развръзка с изчезналото момиче от Болярово | StandartNews.com

Намериха на метри от дома му детето от Болярино, което днес пловдивската полиция издирваше. Сирийчето е открито живо, но е било в шок и с бинтове по тялото. Тепърва ще се изяснява какво точно се е случило.Сигналът за изчезването му беше подаден малко преди 12 ч. днес. Обяснено било, че то е изчезнало в 7 ч. сутринта от дома си в селото. Полицията организира масирана акция по издирването му.

Родителите дали противоречиви данни за възрастта на детето. Първоначално казали, че то е на 14 години, след това, че е на 12. Те са сирийци със статут на временно пребиваващи у нас, казаха за NOVA от МВР.Кметът на Болярино обясни, че семейството е многодетно - има шест деца и от юни живее в населеното място.

Детето и неговото семейство са със статут на временно пребиваващи у нас. Кметският наместник Стефка Милиева обясни, че семейството живеят от юни месец в Болярино, регистрирани са и имат шест деца, едно от които е на годинка.Майката гледа децата, а бащата работи. Не говорят български.

При първоначалното допитване до нея, тя не е успяла да даде смислено обяснение кога детето е изчезнало.

"Кротки хора са, не са създавали проблеми. Днес по обяд се обадиха, че едното дете е изчезнало", разказа още кметският наместник Стефка Милиева, цитирана от БНР.Работата по случая продължава.

По информация на epicenter.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай