Пуснаха отрова в София! Какво се случва

Съобщението дойде в социалните мрежи

Пуснаха отрова в София! Какво се случва | StandartNews.com

Притеснителна ситуация в София. Млада дама алармира ,че мъж е разпръснал отрова край казани, намиращи се в кв. "Надежда".

Според Ива А., разказваща за ситуацията, причината е това, че той изка да отрови уличните котки, които тя храни.

Момичето уточнява, че четириногите са кастрирани и търси съвети как да се справи със случая. Тя допълва,че гражданинът не е в "добро психично здраве". Като публикува и снимки, на които се виждат розовите гранули, приличащи на отрова за мишки. В самия казан се вижда и захвърлената опаковка на веществото.

Припомняме, че из страната зачестяват случаите на саморазправа с безпризорни животни. Само преди ден ви разказахме за такъв пример, който провокира намесата на органите на ред.

Районна прокуратура – Пловдив се самосезира по публикации в медиите и разпореди проверка във връзка с данни за злонамерени действия спрямо животни – котки, в гр. Асеновград, обл. Пловдив.

Бе разпръсната отрова, в резултат на което няколко бездомни котки, бяха намерени мъртви, пише Глас Нюз. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Анастасов
преди 2 месеца

Котките не обичат житото. Никой няма право да храни улични кучета и котки. Това трябва да знае нарушителката на наредба 1, а също и малоумните контролни органи.

Откажи
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи