Първи снимки на Дебора, която касапинът от Стара Загора наряза

Георги се оказа с жена и дете

Първи снимки на Дебора, която касапинът от Стара Загора наряза | StandartNews.com

Приятели на обезобразената от изверга Георги Георгиев - Дебора Михайлова, публикуваха нейни снимки, за да разсеят съмненията за личността й. В последните два дни тролове в социалните мрежи, вероятно приятели на бруталния садист Георги, твърдят, че 18-годишното момиче било "долна наркоманка", пише БЛИЦ.

ВИЖ ОЩЕ: Нарязаното момиче било много красиво. Садистът: Наркоманка, ревнува

Всъщност същите са твърденията и на самия Георги, който в личен чат в първите часове след скандала я определя като "пропаднала наркоманка", която била влюбена в него.

ВИЖ ОЩЕ: Опит за убийство? Затягат примката около касапина от Стара Загора

Истината обаче се оказа съвсем различна - Дебора е красиво, слънчево и лъчезарно момиче.

Имала е неблагоразумието да има кратка връзка с Георги Николаев Георгиев, който се оказа с жена и дете.

ВИЖ ОЩЕ:  Проговори и бащата на нарязаното момиче. Кървави следи до 4-ия етаж

Садистичното деяние е извършено преди чесец. По неясни причини по не попада в полицейския бюлетин. За зверството се разбра в петък от репортаж на Нова тв. В резултат на разрезите с макетно ножче, които Георги е направил по тялото и главата на Дебора, момичето има 400 шева. Георги счупил носа й и обръснал косата й.

ВИЖ ОЩЕ: България онемя! Ето какво съдът нарича лека телесна повреда СНИМКИ 18+

Припомняме, че след бруталното деяние Георги бе пуснат на свобода без мярка, тъй като лекарите са окачествили нараняванията като лека телесна повреда.

Момичето се затваря вкъщи и не разговаря с никого до онзи ден, когато нейната майка и близка решават да разкажат на цяла България и света за случилото се.

Като лавина цялото общество остро осъди този зверството. След медийния и обществен натиск извършителят бе арестуван за 72 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай