Проговори и бащата на нарязаното момиче. Кървави следи до 4-ия етаж

Раната, която е в нейното съзнание, обаче едва ли ще заздравее толкова бързо

Проговори и бащата на нарязаното момиче. Кървави следи до 4-ия етаж | StandartNews.com

Проговори и бащата на 18-годишното момиче, което бе нарязано от приятеля си с макетно ножче, носът й бе счупен, а косата обръсната. Зверството, което е станало преди месец, не е било обявено в полицейските хроники. За него се разбра в петък.

ВИЖ ОЩЕ: Подробности за състоянието на обезобразеното момиче. България на бунт

Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е в нейното съзнание, обаче едва ли ще заздравее толкова бързо. Тя е силно момиче и ще съумее да преодолее нещата. Не иска да говори за преживяното, а и ние не искаме да я връщаме назад, каза за Нова тв бащата на момичето Красимир.

„Не знаех за заплахите, разбрахме впоследствие. Въпросния човек съм го виждам един-два пъти. Аз бях против това отношение на дъщеря ми с него. Разбрах за някаква ревност, но не чак до такава степен”, каза още бащата.

"Обади ми се дежурния полицай и първата информация, която получих е за сбиване. Помислих си, че просто са някакви тийнейнджърски неща и просто се сбили.

Кървавите следи бяха до 4-ия етаж по цялото стълбище. Хората се досещат какво е било и вътре", допълва Красимир. 

"Настоявам за справедливо наказание. Има органи, които да уточнят какво ще бъде обвинението спрямо него. Ние искаме справедливост.

Квалифицирането на това като "лека телесна повреда" е безумие. Ще бъдем на шествията и ще се борим за промяна, която трябва да направим.

Утре на моето място ще бъде някой друг родител, а на мястото на дъщеря ми - друго дете", сподели още той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай