Първи разкрития за смъртта на кмета на Якоруда

Водещата версия е самоубийство

Първи разкрития за смъртта на кмета на Якоруда | StandartNews.com

Първоначалните данни сочат, че при случая с открития мъртъв кмет на Якоруда, вероятно става въпрос за самоубийство. Това е водещата версия, но ще се работи и по всички други.

ВИЖ ОЩЕ: Областният управител на Благоевград проговори за кмета на Якоруда

Автомобилът на Нуредин Кафелов е бил отключен, а в телефона на кмета има две дупки от изстрели. По информация към 20:50 часа тялото все още се намира в колата. Вчера кметът е бил забелязан в Якоруда, контактувал е с местни хора, съобщи районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки, предава bTV.

ВИЖ ОЩЕ: Шок! Самоубил ли се е кметът на Якоруда

Заместник-административният ръководител на Районната прокуратура в Благоевград Костадин Чилев съобщи, че по-късно тази вечер събраните до момента данни ще бъдат представени на брифинг.

Нуредин Кафелов бе намерен мъртъв в колата си в местността Трещеник. Сигналът в полицията е получен в 16,27 ч.

„Вчера се чух по телефона с Нуредин Кафелов, звучеше добре, каза, че е бил на лов в планината. Уредихме си работна среща за следващата седмица”, това каза пред БТВ областният управител на Благоевград Николай Шушков  по повод внезапната смърт на кмета на Якоруда.  Шушков уточни, че се намира в Гърция и добави, че познавал кмета на Якоруда от 40 години, когато Кафелов е бил ученик в Строителния техникум в Благоевград.

Нуредин Кафелов е роден на 01 януари 1958 г. в гр. Якоруда. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в гр. София. Магистър - строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Завършва и Икономическия институт "Карл Маркс".

Кмет е на общината повече от 20 г. от ДПС. Бил е и член на Комисията по финансов надзор. Женен с две деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай