Протести зарази убитото от ток дете

Твърдят, че причина са мокрите обувки на детето. Какви да са в снега, пита почерненият баща

Протести зарази убитото от ток дете | StandartNews.com

Протести заради убитото от ток дете готвят родителите му. Те искат справедливост и наказание за хората, оставили шахтата с оголени кабели, върху която стъпи 16-годишното момче. Всички институции бягат от отговорност за смъртта на детето.

ВИЖ ОЩЕ: До 6 г. затвор чакат виновника за шахтата убиец

Почернените родители призоваха да не се спекулира по темата, защото не е морално да се тиражира, че до фаталния край се е стигнало заради мокрите обувки на детето.

ВИЖ ОЩЕ: Цинизъм!Никаква отговорност за убитото от ток дете

„Случаят е ясен на всички. Минахме по пешеходната пътека. Стъпихме на шахтата, а тя беше покрита със сняг. Това не е нормално. Видях много заглавия, че обувките му били мокри. Какви трябва да са те в това време? Това е абсурдна версия”, каза пред Нова тв бащата Снежан. Той заяви, че все още не може да преживее факта, че е станал свидетел на смъртта на собственото си дете. Момчето издъхва в ръцете му.

ВИЖ ОЩЕ: Страшен разказ от бащата на убитото от ток дете

 „Спомням си всичко, пресякохме на пешеходната пътека, за да си хванем автобус 72 за „Факултета“. Той мина първи, по стъпките се личи къде е паднал, беше далеч от парапетите. Сега говорят, че му били мокри краката, за да си покрият нещата. Тези хора не са ли майки и бащи, как ядат, как спят?!?“, възмути се Снежан.

ВИЖ ОЩЕ: Болница с коментар за убитото от ток дете

Бащата разказа, че когато е хванал падналия си син, токът е ударил и него. Той призова да се прегледат записите от камерите на кръстовището.

ВИЖ ОЩЕ: ВИЖ ОЩЕ: И ЧЕЗ с позиция за убитото от ток дете

„Защо си прехвърлят топката, те нямат ли жал. Да го гледаш от парче месо и да го изпуснеш – не го пожелавам на никой“, посочи той пред бТВ.

Бащата коментира, че ще се борят за справедливост и подготвят протест. Родителите заявиха, че искат отговорните за инцидента да бъдат наказани. Адвокати вече са им предложели юридическа помощ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай