Превзеха ли родни олигарси бТВ?

В последно време медията е рупор на обвинени в тежки престъпления "богаташи"

Превзеха ли родни олигарси бТВ? | StandartNews.com

От "телевизия на всички гледни точки", бТВ се превърна в пробита фуния, която ретранслира позициите на мафията. От обективната, някога, телевизия, сега е останал само далечен спомен, пише Монитор.

Един през друг в ефира на бТВ гостуват гласовете на банкера-беглец Цветан Василев, обвиненият в 11 тежки престъпления Васил Божков, драгалевския ментор Иван Костов и отломките от кръга "Агнешки главички".

Началото бе поставено от мургавия водещ Светослав Иванов, който даде трибуна на мустакатия аферист Цветан Василев. Последваха множество задушевни разговори с фараона, който опустоши КТБ и отвори дупка в бюджета, възлизаща на над 5 млрд. лева.

Сякаш това не бе достатъчно и бТВ предостави ефира си на концесия на злощастното приватизаторско семейство Баневи и проводник на защитната теза на Миню Стайков.

През последните месеци бТВ охотно дава думата на Васил Божков, който, според НАП, не е внесъл над 700 млн. лева в държавната хазна. След неговите твърдения, бТВ не спира да атакува премиера Борисов, главния прокурор Гешев и финансовия министър Горанов. Тримата са превърнати в мишени не само на Божков, но и на бТВ. Зрителите, обаче, няма как да бъдат излъгани от евтините манипулации, които им поднася "трупата за манипулации" бТВ с нейните злощастни изпълнители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай