Потресаващо! Ето разликата в София за 23 години

Снимка на Обеля тогава и сега

Потресаващо! Ето разликата в София за 23 години | StandartNews.com

Снимка от "Обеля" в София правена в рамките на 23 години предизвика фурор в социалните мрежи по света и у нас. Първият кадър е от 1999 година, а вторият от 2022 година.

Снимките са публикувани в една от най-големите страници в света, посветена на т.нар. "славянски страни" - Squatting Slavs In Tracksuits

Снимката показва, че нищо не се е променило в този район на София. Според коментарите под снимката обаче това не е точно така.

Под снимката валят коментари от цял свят, а и от България:

"Смеете се, но етажите 1, 2, 4, 7 и 8 в лявата сграда вече имат подходяща изолация! Освен това трамвайната спирка има цифрово табло за време на пристигане, което съм сигурен, че работи в поне 30% от времето. #напредък"

"Поне когато дойде краят на света, България ще бъде в безопасност още 20+ години."

"Основната промяна е, че всички хора са емигрирали в Германия и Великобритания."

"Обзалагам се, че в 2222 ще бъде същото... но хората ни завиждат, защото живеем в реална игра... за тези, които не знаят, Виктор Антонов беше арт директор на Half-Life 2 и използва голяма част от средата в предградието среда в играта... мисля, че район Надежда най-вече......"

"Това, което виждате - декаданс. Какво виждам - ​​повече зеленина, нови лампи, по-нови и повече коли, пластмасови прозорци, по-добра изолация на сградата отзад = напредък"

"Спомням си, когато боядисаха спирката в синьо, това направи чудеса за общото настроение."

"Там съм прекарал детството си, там времето спря преди около 35 години... един от най-депресиращите квартали  в столицата."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай