Четвъртък,

Откриха изчезналата българка в Атина

От: СТАНДАРТ -
4656
Откриха изчезналата българка в Атина
A
A
A

Откриха българката, която изчезна в Атина. Тя се намира в психоклиника, съобщава NOVA.

По-рано бе съобщено, че 32-годишна българка от Русе е изчезнала в гръцката столица Атина. Биляна Спасова бе в неизвестност от 3 август. Преди да се загубят следите й, Спасова се е обадила на майка си и й е казала, че е била упоена и изнасилена, като са й взети дрехите и парите.

Майка й веднага тръгва към Атина за да търси дъщеря си.

„Местната полиция е уведомена. Има репортажи по телевизията. Нямам новини. Хората, които са били около мястото, където е била, ми помагат. За съжаление, последно е видяна сама, но не е била психически адекватна. Странното е, че се е запознала с момче в хотел. Казаха, че е изглеждала щастлива”, каза майка й, докато Биляна все още бе в неизвестност.

По думите й дъщеря й е била в Атина заради медицински проблем, който е трябвало да разреши. Телефонът й, обаче бил изключен и нямала контакт с нея.

„Познанството с това момче е странно. По принцип тя не е влюбчива. Той е чужденец, но нищо повече не знам. Не знам дали е пребивавал в хотела, може би да, защото и двамата са били там”, каза още Спасова преди дъщеря й да бъте открита.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички