Отиде си нелепо известен български диджей

Беше и силен участник в Сделка или не

Отиде си нелепо известен български диджей | StandartNews.com

Много неприятна новина съобщиха от Русе.

При нелеп инцидент е починал известният български Ники Димов DJ Zmay. За смъртта му съобщиха от футболния клуб “Дунав” (Русе) с пост в социалните мрежи. Dj Zmey от години надъхваше с музика запалянковиците на русенския тийм, предаде Телеграф. 

“Поредната невъобразима и нелепа трагедия, свързана с човек от нашата общност ни застигна днес - един от гласовете на Дунав, който ни информираше, забавляваше и надъхваше по време на мачовете на отбора - Ники Димов (DJ Zmey) си замина при нелеп инцидент.

Ники бе страхотен приятел на Дунав и винаги бе с клуба дори в най-тежките моменти. Това е поредна тежка и непрежалима загуба за много кратък период от време. Почивай в мир, приятелю - там, горе при звездите”, пишат от клуба. 

Само преди месеци Ники се представи силно в играта "Сделка или не" по NOVA, спечелвайки сумата от 10 000 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи