От кухнята! Скандални подробности за частния клуб SS на Нотариуса

18 охранителни камери пазели тайното място

От кухнята! Скандални подробности за частния клуб SS на Нотариуса | StandartNews.com

18 охранителни камери са наблюдавали прословутия SS Клуб в столичния квартал „Гео Милев“. Видеонаблюдението е разположено така, че да обгражда мястото от всички страни, като да не се пропуска заснемането както на посетители, така и на съвсем случайни минувачи, предаде "Телеграф".

Съседи от кооперацията на улица „22 септември“ №7 коментираха, че често пред частното заведение са виждали паркирани скъпи лимузини с тъмни стъкла.

Хората обаче твърдят, че не знаят кой е Мартин Божанов - Нотариуса. „Разбрахме за него от новините, след като стана убийството. Дори не се сещам дали съм го виждал да идва тук. Но самото заведение беше много съмнително, тъй като не можеше да влиза всеки“, коментира съсед, живеещ над въпросния клуб.

Друг комшия пък разкри, че апартаментът над клуба е собственост на Нотариуса.

„Мисля, че е една от имотните му измами. Но това е работа на прокуратурата, нека си проверят“, коментира той.

Улицата, където се намира частният клуб, е тиха и със слабо движение. Хората са имали проблем, когато си повикат такси, защото гардове са гонели шофьорите. Не са давали и на други, живеещи в околните блокове, да спират.

„Държат един от гаражите, който е срещу клуба, и там седеше охраната. Здрави момчета“, обясни съсед.

Според хората от улицата заведението е започнало да функционира от преди десетина години, но от 2 години не са виждали да работи.

От прокуратурата изнесоха данни, че клубът е бил само с карти за достъп, проверява се информация, че с такива са били снабдени магистрати от ниско и средно ниво в закрития през 2022 г. Специализиран съд.

В сряда вечерта в заведението бе направен обиск. Иззети са компютърни конфигурации и дискове със записи от охранителните камери, както и списък с имена на лица, имащи право на достъп.

От прокуратурата официално потвърдиха, че по отношение на самия клуб се води досъдебно производство. То е за търговия с влияние с участието на магистрати.

Проверява се кога е създаден клубът, чия собственост е и докога е функционирал. Изяснява се също какви са били посетителите.

Според запознати съпругата на Нотариуса Гергана Божанова е била управител. В МВР също се извършва проверка за това какви сигнали, явни и оперативни, има за Нотариуса, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов по време на изслушване в парламентарната комисия по вътрешна сигурност.

Генерал Атанас Атанасов пък коментира, че виждал списък с 12 магистрати, предимно прокурори, но и съдии. Тези хора са имали карти за достъп в клуба.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи