Огромна драма! Проговори дъщерята на Мира Добрева

Ситуацията е била много критична, но е завършила добре

Огромна драма! Проговори дъщерята на Мира Добрева | StandartNews.com

Ситуацията с тв водещата Мира Добрева е била изключително драматична и можела да завърши фатално.

Нейната дъщеря Лора разказа пред "24 часа" какво се е случило с майка й.

Най-важното е, че емблематичната водеща вече е без опасност за живота.

"Тя вече е по-добре и без опасност за живота - това е най-важното от всичко. Минахме дълъг път с препятствия от различни естества, но тя е нашият герой и успя да се справи с това, разбира се, с безрезервната подкрепа на лекуващите я лекари от “Пирогов". Пълното ѝ възстановяване ще бъде бавно, дълго, но знаем, че и този ден ще дойде.

На 3 септември изкачихме Рилските езера с цялото семейство. Беше незабравимо преживяване с гледки, спиращи дъха. Не очаквахме, че едва два часа след като се прибрахме вкъщи, дъхът ѝ наистина бе на косъм от това да спре. Мама направи остър перитонит и по спешност бе приета за операция на корема в “Пирогов". След успешната операция обаче се развиха други усложнения и инфекции.

Тя спря да може да диша самостоятелно - поради това се наложи да бъде вкарана в реанимация, поставена в медикаментозна кома и интубирана. Тук е редно отново да кажа, че през цялото време тя бе под зорките наблюдения на невероятните професионалисти в “Пирогов" - и сме безкрайно благодарни за това, че те се грижеха за нея денонощно, и въпреки пречките и усложненията се пребориха за нейния живот."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай