Обрат с Паметника на Шипка. Голяма промяна

Започва нещо чакано от години

Обрат с Паметника на Шипка. Голяма промяна | StandartNews.com

Обрат с Паметника на Шипка. След изключително дълга подготовка започва основна реставрация на Паметника на свободата. Проектът обхваща фасадите на българската светиня, които през последните години са в тежко и дори опасно за посетителите състояние. За ремонта са обявени две обществени поръчки на обща стойност от 14 милиона лева, без ДДС, като за неочаквани разноски са заложени 20% от посочената сума, предава Нова тв. 

„Монументът е на 94 години. Правен е един основен и няколко частични ремонта. Основният проблем е проникващата влага. Поръчката е обявена за 3 години, но може да приключи и по-рано”, каза в ефира на „Здравей, България” д-р Чавдар Ангелов, директор на Национален парк-музей „Шипка – Бузлуджа”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Ангел
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Бай Георги
преди 3 месеца

Ей Ангелчо има места в нета където да си продаваш продуктите тук се пише за паметника светиня на България да та е”а в празната глава.Администратора моля да поглеждате кой какво пише !?!?!?

Откажи
Петър
преди 3 месеца

Какъв е тоя.дето го пускате да дрънка постоянно за виагра ако е недоопънат осигурете му да го духа и стига го пускате да драска - олигофрена

Откажи
Cali
преди 3 месеца

BRAVO!!!!

Откажи
Румен
преди 3 месеца

Моля, администратора да го блокира тоя с псевдо виаграта, има си подходящи сайтове. Във всички коментари е с различно име, но съдържанието на поста е едно и също. За безобидни думи, но истина, триете коментари, а тоя е във всеки коментар и никаква реакция.

Откажи
Пламен
преди 3 месеца

Колкото реставрирахте и опазихте Бузлуджа, толкова ще опазите и Шипка....шайка некадърници на държавна хранилка...

Откажи
Йордан
преди 3 месеца

Той е бил построен за по-малко бе.... Един

Откажи