Няма да повярвате кой окичи София с руски знамена

Прокуратурата се задейства

Няма да повярвате кой окичи София с руски знамена | StandartNews.com

Руски знамена, които бяха са поставени на стълбове в София, са обект на проверка от прокуратурата. Трикольорите с цветовете на обявилата ни за неприятелска държава Русия грейнаха по столичните булеварди сутринта на 2 март. Притеснен за случилото се във Фейсбук съобщи столичния кмет Васил Терзиев, пише Телеграф.

Екипите на Столичната община реагираха светкавично на сигналите подадени от ранобудни бдителни граждани и веднага започнаха отстраняването на знамената. Те бяха по протежение на целия бул. „Цариградско шосе“, както и на надлеза на гара Подуене и на части от Южната дъга на Околовръстния път.

След извършена проверка сигнал е внесен в прокуратурата и се очаква реакция на държавното обвинение още в първия работен ден. Кметът Терзиев съобщи, че се извършва и проверка на записите от камерите на на Центъра по видеонаблюдение, за да се установят фактите и извършителите, и да се предприемат съответните действия.

По неофициална информация, знамената са били закачени в малките часове на деня от маскирани, които са използвали уменията си на алпинисти. Терзиев призовава гражданите да подават сигнали за забелязани подобни нарушения незабавно в Контактния център на Столичната община.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Chukan Kirilov
преди 1 месец

Няма да повярвате кой е най-тъп във вашата редакция!...

Откажи
Чичо Гошо
преди 1 месец

И те не могат да си поверват даже 😂

Откажи
Тодор
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи