Нумеролог с тежка политическа прогноза

Идва нов мъчителен рреход като през 90-те

Нумеролог с тежка политическа прогноза | StandartNews.com

"Според цифрите в нумерологията 2021-ва е година на много трансформации. Годината е под влиянието на Меркурий, който управлява и социалните дейности в обществото. Под действието на цифра 5, която в астрологията отговаря на Меркурий, човек е методичен, последователен в постъпките си, иска да се усъвършенства, да напредва. В доста астрологични позиции Меркурий може да има отношение към властта. В добрия, позитивен смисъл петицата  „протяга ръка“ към нуждаещите се, не е безразлична към страданието."

Това казва пред Марица нумерологът Нели Колева.

"

11.07.2021 година дава редуцирано нумерологично число 41=5. Тази вибрация носи трудности при търсене на единомислие от различните политически формации. Тя има Сатурново влияние, свързана е с ред, закон, дисциплина, поставя нови правила пред хората. Може да има много спънки, пререкания, влизане в спорове, конфликти, докато се стигне до съглашение. За обединяването е наложително да се правят компромиси от участващите.

Тенденцията е за видимо неспокойна 2021 година в политически аспект.

Обединяване като тенденция при съставяне на кабинет - неспокойни са летните месеци за доста лидери както от партия ГЕРБ, така и на други водачи; това се отнася и за първата декада на 08 месец.

Предстоят неразбирателства както при съставяне на кабинет, така и в парламента. 

Независимо от шарения 46-и парламент, който предстои да бъде избран, желателно е да има диалог между всички участващи партии. Но участниците в 46-ото Народно събрание трудно ще намират „общ език“.

Борисов и ГЕРБ имат засилено влияние едва през месец 07, на прага на изборната дата. Резултатите са със затихваща стойност.

Тази година предвещава дълбока промяна, която ще има последици през следващите 9 години. Това е космичен цикъл и касае периода до 2029 година", каза още Нели Колева..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай