Ново 20 с княгиня Калина. Ударила три пъти служител на хотела

Калина Сакскобургтотнска се разхождала по паркинга, видимо неадекватна, каза наемателят на хотела

Ново 20 с княгиня Калина. Ударила три пъти служител на хотела | StandartNews.com

Ново 20 с княгиня Калина. Наемателят на хотела, в който е била отседнала на Боровец, я обвени в агресия. Тя  ударила три пъти служителя на хотел "Мура" на Боровец, който се опитал да я задържи в събота.

Това разказа пред Нова телевизия наемателят на хотела, който пожела да запази анонимност. Той всъщност е подал сигнал до полицията, че княгиня Калина пияна е направила катастрофа.

"Бях в Самоков, когато служители ми се обадиха, че пияна дама е блъснала бариерата и две кашпи. И са я задържали. Аз пристигнах на място заедно с полицията", разказа мъжът.

Калина Сакскобургтотнска се разхождала по паркинга, видимо неадекватна. "Разхождаше се боса, нямаше документи. Полицията я питаше за име и ЕГН, тя им отвърна, че имала ЕГН, но не го знаела", добави наемателят на хотела. Калина опитвала да заплашва полицаите с телефонни обаждания.

Той опроверга твърденията на камериерката от двореца "Царска Бистрица" Величка Петрова, която твърдеше, че княгинята е била ударена, за да й вземат ключа от колата.

"Напротив, след като моят служител е успял да й вземе ключа, Калина го е подгонила и го е ударила три пъти по скулата с телефона си", разказа наемателят на хотел "Мура".

Сакскобургтотска, която е шофирала с алкохол около 1,5 промила в момента на катастрофата, първоначално отказала и да даде тест за алкохол. Впоследствие пък не духала силно в дрегера. А служителката от двореца й давала кисели млека, за да повлиаят на концентрацията на алкохол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай