Нова версия за Къро! Как намесиха Ружа Игнатова

Говори експертът по сигурност Тихомир Безлов

Нова версия за Къро! Как намесиха Ружа Игнатова | StandartNews.com

Появиха се нови версии за убийството на Красимир Каменов - Къро. В една от тях е намесено името на криптокралицата Ружа Игнатова.

"Има хипотези за убийството, които са свързани с България, но и такива, които са свързани с Южна Африка и глобалните криминални мрежи. Знае се много малко по случая. В Южна Африка сътрудничат много ограничено", коментира в "Денят започва" експертът по сигурност Тихомир Безлов. По думите му Красимир Каменов - Къро е наследник на ВИС-2.

"След убийството на Георги Илиев Красимир Каменов и неговият колега от групировката наследяват основните интересни активи на СИК, които се поставят под техен контрол. С висока достоверност е обвинението за участието му в убийството на Любо полицая като подбудител. Това показа сблъсък в структурата на Къро", допълни Тихомир Безлов.

Според него убийството му може да бъде обяснено и с участието му в кокаинови канали в ЮАР, тъй като е имало подозрения, че той е информатор на южноафриканската полиция.

"Появи се и теза, че Къро се обвинява за убийството на Ружа Игнатова, възможно е там да има различни интереси. Не бива да се пропуска, че Къро беше включен в темата с опити за убийство, взривове, прокуратура", каза още Тихомир Безлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай