Нова тесла от МВР за шофьорите

Говори Калин Стоянов

Нова тесла от МВР за шофьорите | StandartNews.com

Възнамеряваме от другата седмица жандармерията също да има възможност да връчва наказателни постановления и глоби за нарушения на пътя. Хората в момента минават през обучения.

Това съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в ефира на Би Ти Ви.

Той отбеляза още, че е постигнат сериозен резултат по линия на събираемостта на глобите. Според него това е резултат от мерките и най-вече разработването и въвеждането на системата за електронно връчване на фишове, активиране на процеса на връчване на място.

"Отчитаме 50% ръст на събираемостта спрямо миналата година", обяви министър Стоянов.

"От момента, когато беше въведена мярката за отнемане на автомобили от шофьори, които карат след алкохол или наркотици, имаме спад на установени такива шофьори. Откакто е въведена тази мярка има отнети 314 автомобила и успоредно с това има иззети повече от 2200 автомобила", каза министърът на вътрешните работи.

"Приоритет на МВР е борбата с пияните и дрогирани шофьори", отбеляза още Калин Стоянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
14 Коментара
Нури
преди 1 месец

Закони в Бг Няма

Откажи
Емил
преди 1 месец

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Бастри
преди 1 месец

Пробвах.Нищо не върши.

Откажи
Краси5510
преди 1 месец

Не му вярвайте на тоя, виаграта е пълен фалшимент. Не си давайте парите за нищо!

Откажи
Гошо
преди 1 месец

Абсолютно вярно , пълен фалшификат

Откажи
Гост
преди 1 месец

Браво Калине.....щом събираемостта е голяма ще има пари за увеличение на заплатите.Ето пример ,как се вдига според статистиците средната раб.заплата в БГ ....не само ,но и чрез глоби!!!

Откажи
Каква е
преди 1 месец

Разликата между от отнети и иззети??? Този който е писал тази статия е абсолютен деградърляк!!! Първо е написал,че са отнети 300 коли ,а след това написал 2000 иззети???? Малоумни и лъжливи,а вече и неграмотни!!! СОРОСКИ МЕДИИ!!!

Откажи
Pin
преди 1 месец

И защо да е тесла? Някой кара ли вижда нарушавате закона за движение по пътищата?

Откажи
Електрическа тесла
преди 1 месец

Новите мерки дали са добри

Откажи
Коце
преди 1 месец

А кога ще борим дрогираните политици и народни представители?

Откажи
Иван
преди 1 месец

И с това се хвалите?! Основната функция на полицията е превенцията, а не налагане на глоби и събиране на глоби. Нито държавата, нито полицията се интересуват от намаляне на проишествията. Полицаите са се превърнали в бирници. Къде е полицията, за да глобява кметове и отговорните институции за лошите пътища. Но овцете търпят ли търпят. Няма такъв народ, ОВЦЕ!!!

Откажи
Павлин
преди 1 месец

Доста се чудех когато хора много по грамотни от мен ми казват че ДЪРЖАВАТА няма пари. Сега вече разбирам че е вярно...за съжаление

Откажи
Валери Стоилов
преди 1 месец

Еха , зарадвах се на новата Тесла , ала било то дръжка на тесла ... Начи пазарната икономика стимулира нарушенията за да има събираемост , а не намаляване на нарушенията .Еми колко повече стискат по силно ще се одрискат..

Откажи
Климбо 70
преди 1 месец

Тия парички на вас за свещички!

Откажи