Нова селекция от български и холивудски заглавия очаква зрителите в А1 Видеотека през май

Комедийна мистерия, ужасяващ трилър и български филм са сред новите хитови попълнения в A1 Видеотека

Нова селекция от български и холивудски заглавия очаква зрителите в А1 Видеотека през май | StandartNews.com

Комедийна мистерия, ужасяващ трилър и български филм са сред новите хитови попълнения в A1 Видеотека. През месец май зрителите на А1 Xplore TV ще могат да се насладят на много нови заглавия и разнообразие от жанрове, а най-актуалните попълнения са българската продукция с елементи на трилър „Игра на доверие“, комедията „Осмо чувство 3: Това е Гъс“ и хорърът „M3GAN“.

„Игра на доверие“ е български филм на режисьора Мартин Макариев, в който се разказват паралелно личните истории на дъщеря в настоящето и на нейната майка в миналото. За няколко десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се променят, обществото също. И двете обаче трябва да се изправят срещу насилието, прикрито зад маската на добрите намерения. Съдбите им са колкото различни, толкова и неразривно преплетени, а залогът е собствената им свобода.

Филмът е вдъхновен от историята на известната актриса Яна Маринова и показва как една силна жена може да се пребори с нормите на обществото и да не отстъпва пред тежкото си минало - защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да запомни от него.

„M3GAN“ е фантастичен трилър, който показва опасната страна на технологиите и как неочаквано могат да се превърнат във враг на човека. Невероятната кукла с изкуствен интелект M3GAN е програмирана да бъде приятел на детето и помощник на родителя. Тя слуша, наблюдава и отговаря като реален човек, а с всеки следващ разговор се обучава, за да стане най-добрия закрилник на децата. Когато специалистът по роботика Джема взима куклата у дома, надявайки се да улесни отговорната работа по отглеждането на малката си племенница, всичко звучи чудесно. Малко след това обаче Джема и малката Кади ще се срещнат с ужасяващата страна на M3GAN. Филмът носи актуални послания за днешните технологии и как хората все по-често ги предпочитат пред истинската комуникация с човек.

„Осмо чувство 3: Това е Гъс“ е комедийна мистерия, създадена по известния американски сериал на USA Network - „Осмо чувство“. Филмът е продължение на втората част от 2020 г. и проследява поредното приключение на криминалния консултант Шоун Спенсър и неговия приятел Бъртън Гъстър, наричан Гъс. Докато тече скоростна подготовка за сватба преди раждането на бебето на Гъстър, двамата приятели се впускат в опити да проследят отчуждения съпруг на Селин. Междувременно се случват няколко забавни случки в типичния за екранната комбина стил. Филмът е подходящ за семейна вечер пред екрана и ще предизвика чувства на носталгия у всеки фен на известния сериал.

С услугата Видеотека абонатите на А1 Xplore TV могат да се наслаждават на над 25 000 филми и сериали, както български, така и чуждестранни. Видеотеката разполага с разнообразно съдържание и висококачествена картина, а съдържанието се обновява постоянно. Технологията с изкуствен интелект позволява на платформата да съобразява предлаганото съдържание спрямо зрителските предпочитания, предоставяйки най-подходящите заглавия на преден план.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай