Четвъртък,

Нинова побесня! Каза какви деца да се раждат у нас

От: Редактор -
20811
Нинова побесня! Каза какви деца да се раждат у нас
A
A
A

Искаме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето. Винаги ще защитаваме пострадалите хора от домашно насилие, но никога няма да се съгласим в България да има трети пол извън мъж и жена.

Българската социалистическа партия е против Истанбулската конвенция, защото тя е обявена за противоконституционна.

Защото срещу нея е българската църква, всички вероизповедания в България, и защото сме за традиционното християнско българско семейство.

Защото искаме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето измежду четиринадесет други в един списък. Искаме да сме майка и баща, а не „родител 1“ и „родител 2“.Това каза от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя допълни още:

Всякакви внушения и злоупотреби, че госпожа Нинова се е подписала под нещо, което противоречи на това, което казвам, са пълна лъжа.От „БСП за България“ сме внесли закон за борба с домашното насилие, който гарантира областни центрове за защита на жени и деца, пострадали от насилие.

Стоим зад това години наред. Винаги ще защитаваме хората, пострадали от домашно или всякакво насилие. Но никога няма да се подпишем и да се съгласим в България да има трети пол извън мъж и жена.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com