Нестле вдига градуса на активния живот във Варна

На 30 юли “Нестле за Живей активно! Плаж 2022” пуска котва на Южния плаж във Варна

Нестле вдига градуса на активния живот във Варна | StandartNews.com
  • На 30 юли “Нестле за Живей активно! Плаж 2022” пуска котва на Южния плаж във Варна и ни качва на палубата на удоволствието от движението през целия ден

След първото кафе за деня, на 30-ти юли,  програмата на “Нестле за Живей активно! Плаж 2022” започва точно в 10 сутринта с танцувален марш, вело и пешеходен поход, за да  завърши в оттенъка на залязващите лъчи по плажа с “Мач на звездите” и турнир по плажен волейбол. Денят ще е изпълнен с вълнуващи активности за цялото семейство, а капитани на активната фиеста ще са големите имена на спорта в България. Ето кои ще са горещите точки от програмата “Нестле за Живей активно! Плаж 2022”.

Защото денят се познава от сутринта, латино ритми и много веселие ще озвучат началото на целодневната програма на „Нестле за Живей Активно! Плаж 2022“ точно в 10 часа с танцувален марш от Севастопол до Южен плаж Варна. За широките усмивки в такт с музикалното шествие ще се погрижат кубинският танцьор и хореограф Алфредо Торес и олимпийската медалистка по художествена гимнастика и треньор на националния ансамбъл Михаела Маевска, заедно с още една от родните ни национални гимнастички, която ще пристигне от спортен лагер специално за инициативата. 

За да е истински вълнуващо и на гребена на вълната, едновременно с танцувалния поход, стартира и вело и пешеходен марш от входа на Морската градина Варна до Южен плаж Варна. Ключът към жизнерадостния активен живот ще държат любимците на спорта и поп културата -  Део, Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката и националите от ВК „Марица“. 

Южен плаж Варна под Плувен комплекс “Приморски” ще вдигне пулса на града като гореща събирателна точка на разнообразни активности през целия ден, от сутринта до вечерта, за малки и големи. Ще се превърнем в истински посланици на добрия живот с открити консултации по хидратация  от професионалния нутриционист Николета Тупито в компанията на свежи плодове и освежаващи напитки, а който иска да задържи баланса, може да се включи в открит урок по йога от The Secret Yoga Studio. По същото време за по-малките, клуб по атлетика Тангра ще строи пясъчни замъци, защото активният живот е най-добрата храна за развитие на творческите заложби на децата. 

Програмата продължава с танцувално кресчендо - предизвикателство, отправено от варненски танцови клубове за деца и възрастни от 11 ч., а Михаела Маевска и още едно от златните момичета ще грабнат сърцата на зрителите с демонстрация на съчетание с топки и ленти. По същото време за любителите на плажните спортни игри от 11:00 до 12:00 часа ще се проведат демонстрации и уроци по плажен тенис с напътствия от спортен клуб Beach Tennis Bulgaria.

Малко след обяд в 13 ч. Маруся Иванова ще се включи с  полезен клас за стабилна стойка пред компютъра и не само като предложи специален час по укрепваща гимнастика за всички, които осъзнават колко важно е да държим раменете изправени, за да извоюваме битките в живота. По същото време ще се проведе и демонстрация по оказване на първа помощ от БЧК, защото е важно да сме добре подготвени за всички предизвикателства.  

За финал ни очаква истинска плеяда от звезди и спортен хъс. Втората част на следобеда е посветена на изключителната привилегия да се забавляваме, спортувайки, заедно със звездния отбор на „Нестле за Живей Активно! Плаж 2022“. Евгени Иванов-Пушката, Йордан Йовчев, ВК „Марица“, Михаела Маевска и Део ще открият в 16 ч. волейболния турнир с демонстрационен “Мач на звездите”. Емоциите като на Олимпиада ще вземат своя връх на финала в Церемонията по награждаване от 20:00 ч. Всички ентусиасти и спортни легенди в “Нестле за Живей Активно! Плаж 2022” ще се включат във финален марш по алея първа от 21 ч.

Освежаващи и сладки награди и изненади са подготвили любимите брандове на Нестле България NESTLÉ Fitness®, NESCAFÉ® 3in1, NESCAFÉ® Frappé и NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Очаквайте повече подробности и следете кои ще са най-горещите точки във Варна на 30 юли 2022 г. във Фейсбук и на сайта на „Нестле за Живей Активно!“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай