Не е за вярване! Българин с впечатляваща находка

Ето какво притежава той

Не е за вярване! Българин с впечатляваща находка | StandartNews.com

Антонио Станоев колекционира около 4500 вестника от 1990 година. Сред притежанията му има и такива стари издания, които не се намират дори в Националната библиотека. "Аз и до ден днешен събирам както стари отпреди 1944– та година, така и съвременни вестници– казва той- Започнах първоначално с първи броеве, както и юбилейни издания, когато печатът започна да замира добавих и последни броеве."

Според Антонио Станоев он-лайн изданията на медиите вече не могат да се наричат вестници, тъй като имат възможност непрекъснато да обновяват съдържанието си. Няма го и удоволствието от разгръщането на страниците. "По време на пандемията пререждах колекцията си и удоволствието беше голямо." – казва той.

Книгата "Преглед на печата. 100 интригуващи истории от старите вестници. (1884-1943)", която е издание на Сдружение Българска история е базирана изцяло на колекцията на Антонио Станоев. "Ако погледнем вестниците отпреди 100 години хората в нашата страна са се интересували от същите неща, както днес. Страстите не се променят. Скандали, политически, корупционни, проблеми с канализацията на София, много статии за бежанците след войните, отношенията България – Русия. Нищо не е се променило." Чуйте Антонио Станоев в "Какво се случва".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Христо
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи