Найденов: Божков плащаше на 70 любовници

Божков плаща протести 100%, твърди бивщият му съдружник

Найденов: Божков плащаше на 70 любовници | StandartNews.com

 

"Божков иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата, изнасилванията и побоите. Даже марсианци да дойдат на власт. Той няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да ги поръча", каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 бизнесменът Цветомир Найденов, бивш съдружник на Васил Божков.. 

"Нямаше да се оставя да ме убие, както примерно Манол Велев и Йордан Динов. Като му казах, че ще направим публично и няма да може да ме убие, Божков ми каза "Ти луд ли си, шефът на bTV Флориан Скала ми е личен приятел”. Той е традиционалист, прищипва изпълнителни директори, може да ги е вземал на партита. Черепа е държал 70 жени по 5000 лв. на месец на заплата за любовници. Не знам сега дали не са кандидатствали по мярката 60 на 40", разкри още Найденов.

"Пишел до НАП, че е хотел, обаче после идва прокуратурата и вижда, че е хранителни стоки, връща с 20% и променя схемата. Така действаше той. Бяхме подали сигнали за 500 млн., но не бяхме смятали лихви. Той си криеше отчетите, в Търговския регистър неговите отчети бяха замазани за 5 години", твърди бившият съдружник на Божков.

"Нямам никакъв интерес от акции на "Левски" или на друг отбор. Божков разиграва Тити трета седмица, чух се с него. Днес Георги Попов се оказа истинския собственик. Китин е агентурното му име. Защо не взе жена си, а взе Попов с него? Заради контактите му", твърди Найденов.

"Божков плаща протести 100 %, организира групи да събират дискредиционни материали срещу прокурори и полицаи, които работят по неговото дело, срещу Борисов, Гешев, Горанов. Нека всеки да си носи отговорност за делата, за това се борим. Черепът може да ни поръча със завидна лекота. Страх го е да ме набие физически, но да ме поръча за него е детска игра. Ако нещо ми се случи, знаем кой е. Надявам се да бъде докаран и осъден на доживотна присъда, много хора е пратил да бият. До 15 януари ни пращаше много гълъби, за да ни кажат, че искал да говори нещо важно с нас, но от 17 септември ние сме спрели всички контакти. Сега праща зайчета и мишки", каза още Цветомир Найденов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай