Натовски асове поздравяват ген. Попов за ЧРД

Шефът на комисията по отбрана в парламента празнува в тесен кръг, но ще черпи на патерица в парламента

Натовски асове поздравяват ген. Попов за ЧРД | StandartNews.com

Председателят на комисията по отбрана в парламента генерал Константин Попов приема поздравления днес за рождения си ден. Бившият шеф на родните ВВС вече е получил приветствия от натовски асове във въздуха, с които е приятел от военновъздушния колеж „Максуел“ в Алабама и престоя му като заместник-началник на щаба на Военновъздушния компонент „Юг“ на алианса в Измир (2006 – 2008), научи "Стандарт".

Попов, който има славата на един от най-добрите пилоти у нас и над 1200 часа във въздуха, ще празнува в тесен кръг с най-близките си, но ще почерпи на патерица съпартийците от ГЕРБ и колегите си от останалите групи в парламента след края на депутатската ваканция.

Генералът, който беше началник на отбраната преди да влезе в политиката, се радва на приятелството и уважението на хората под пагон заради всичко, което успя да направи като шеф на комисията по отбрана в НС. Самият Попов пък твърдеше, че най-големият подарък за него е подписаният договор за новите изтребители F-16, с който ще могат да летят родните пилоти..

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай