Намериха наръгано 16-годишно момче в Борисовата градина

Намериха наръгано 16-годишно момче в Борисовата градина | StandartNews.com

Момче на 16-годишно е намерено намушкано с нож в Борисовата градина в столицата, предаде БНР. Момчето е открито на пейка в парка, на около 50 метра от паркинга на Националното радио. Установено е, че момчето е било ученик в Търговско-банковата гимназията. Пейката, на която лежи момчето, се намира на около 60 метра от сградата на националното радио в Борисовата градина.

Самоличността на 16-годишния е изяснена, родителите му са уведомени, те пристигнаха на мястото, но бяха отведени за разговор с полицаите. Все още не е ясно какво точно се е случило, няма и заподозрени за убийството.

Мястото е отцепено от служители на Четвърто РПУ и Столичната дирекция на вътрешните работи. По първоначални данни смъртта е настъпила вследствие на прободна рана с нож.

На мястото в Борисовата градина е пристигнал съдебен лекар. До тялото на момчето са били допуснати и две момичета, по всяка вероятност негови съученички. 

Служители на Столичната дирекция на вътрешните работи извършват оглед, разпитват се и минувачи.

Все още не може да се каже кога точно е извършено убийството. Засилено е полицейското присъствие.

Столична полиция разследва тежкото криминално престъпление, извършено в Борисовата градина

По случая е образувано досъдебно производство. Предприети са всички действия по разследването за установяването на обстоятелствата и извършителите на тежкото престъпление.

Към 12.00 часа днес, на тел. 112 е подаден сигнал за мъртво момче, намерено на пейка в района на Борисовата градина. В момента на място се извършва оглед. Установена е самоличността му. По първоначални данни по тялото на 16-годишния младеж са открити следи от прободни рани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай