Микрофонът е ваш: Артисти пред Народния театър

Микрофонът е ваш: Артисти пред Народния театър | StandartNews.com

На 9 ноември от 13:00 до 15:00 ч. пред Народния театър "Иван Вазов" ще има артистично събитие в стил "Микрофонът е ваш!".

"Ние сме млади артисти, които вярват, че българите са креативни, иновативни и свежи. С много вълнение и малко страх ви каним да станете част от нашето събитие, което не протестира, а подкрепя изявата на артистичния порив. В деня на събитието, пред Народния театър, всеки, който има желание, ще има възможност да изяви себе си и своето творчество пред открит микрофон и камера. Ако имате какво да кажете, заповядайте. Споделете ни за какво мечтаете в изкуството и какво искате да се промени, какво сте направили досега или какво тепърва искате да случите. Нека промяната започне от нас самите. Събитието е с цел както изява, така и комуникация и среща на артистите от страната, които имат желание да работят за обединяване усилията ни за промяна", споделят организаторите.

По време на събитието, ще се заснемат кадри, които ще бъдат използвани за клип на музикално парче "Дом за ангели", на новия рап изпълнител- Sn!pe, чийто младежки ентусиазъм да прави качествена музика в България е вдъхновение за това събитие. На терен ще има както оператори, така и режисьори, като ще се съобразяват с всички, които искат или не искат да бъдат част от клипа. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай