Мигрантите докараха Европа до ръба на гражданска война

Мигрантите докараха Европа до ръба на гражданска война | StandartNews.com

Проф. Божидар Димитров, шеф на НИМ

- Какво и къде сбърка германският канцлер Ангела Меркел по темата с мигрантите, проф. Димитров?

- Първата й грешка бе, че покани мигрантите в Германия, каза им "Всички вие сте добре дошли". Тя обаче не отчете огромната цивилизационна разлика, която съществува между пришълците, основно от ислямския юг - 99%, и тяхната несъвместимост с европейската цивилизация, култура, нрави, обичаи и традиции. Г-жа Меркел смяташе, че вероятно като всички останали мигранти, които са идвали в Германия след Втората световна война, те ще се обучат, а ако не са - ще се включат в икономическия и после в обществения живот на Германия. Това много лесно ставаше с пришълците от Европейския Изток и дори от кемалистка Турция, които бяха доста голямо количество хора там.

Всеки българин и особено елитът на България трябва да е прочел Корана, за да разбере какво представлява тази идеология и да си обясни защо тази книга в демократична Япония е забранена. Да оставим настрана, че ислямът е политическа доктрина и изисква овладяването на политическата власт, както в отделно взети страни, така и в целия свят.

Да оставим настрана и че задължение на всеки мюсюлманин е да се бори за налагането на исляма в целия свят, ако се наложи с огън и меч. Има и друго. Жената не се смята за персона, за човек. А те са половината от човечеството. Жената е машина с две задачи - едната да създава сексуална наслада на мъжете, и втората - да ражда деца, да осигурява възпроизводството. За убийството на една жена се полага по-малко наказание, и то само парична глоба, отколкото за убийството на една крава. Жената няма право на брак, т.е. мъжът е достатъчно да каже три пъти "Развеждам се!" и тя трябва да напусне дома и децата и да отиде на улицата. Може да се върне и при родителите си, ако баща й я приеме.

- Но, проф. Димитров, ние не сме забелязали такава агресия, а и каквато и да е друга агресия, сред нашите мюсюлмани.

- Да, защото българските мюсюлмани 500 години са били под "българско робство". Те са възприели нашите нрави и обичаи. Затова днес не можете да намерите български мюсюлманин, който да има повече от една жена. Да ви припомня ли, че на Великден българските мюсюлмани ядат червени яйца и козунаци? Да ви припомня ли, че те празнуват Коледа като нас? Българските мюсюлмани са част от европейската ценностна система и затова такива изстъпления, каквито се случиха в Кьолн, не можем да очакваме.

- Освен това сигурно пред катедралата в Кьолн мигрантите са изпили и по две бири повече...

- Точно така. В такова състояние е много по-лесно да бъдат принудени да изпълняват нарежданията на организаторите - да посягат на германските жени, които се обличат като европейките, а не като техните, увити като пашкули. Организаторите на тези безредици са свикнали да изнасилват, включително и своите собствени жени.

- И това може би не се смята за престъпление.

- Да, точно така. Чух наша хуманитарна работничка в един от бежанските лагери в Турция да говори по радиото, че всяка вечер там се изнасилват жени мюсюлманки, дошли като бежанки, но те се страхуват да споделят това. А може пък и жените им да смятат, че това, като част от културата им, е нещо нормално. Това може да се нарече "мек джихад", като част от джихада, който водят в Европа, в Париж и на други места. Единият джихад е с бомби, с калашници и с убийства на хора. А другият - чрез масов тормоз на европейското население.

- Каква е целта на всички тези посегателства?

- Може това да е многоцелева акция на организаторите. Второ, възможно е да бъдат предизвикани репресии срещу мигрантите и бежанците и това да означава гражданска война в Европа. Ние виждаме, че в Германия има в изобилие десни формации. Много повече, отколкото в България. Може мнозина от тях да са неонацисти. Не може за 50 години нацистките убеждения да бъдат изтрити, въпреки огромната работа на демократичните германски правителства. Не виждат ли политиците, че Европа се разделя! Колкото беше митингът на неонацистите, на крайнодесните, толкова беше митингът и на всякакви организации, защитаващи правата на бежанците, включително и на тези, които позволяват да нападат сексуално жени, да носят забрадки, за да не ги дразнят...

Има и трети момент, който организаторите на тези насилия използваха. Те знаят много добре, че в Европа бежанци и емигранти няма. Това са, както казва нашият главен секретар на МВР Георги Костов - млади мъже на възраст между 20 и 30 години в прекрасно физическо здраве, добре тренирани и т.н. Аз съм единственият, който казва поне засега, че това не са нито мигранти, нито бежанци.

- А какви са?

- Според мен това са дезертьори от многобройните въоръжени групировки от Близкия изток: в Ирак, Афганистан, Сирия, а може би и в други страни. Тези хора, съгласно медицината, имат нужда два пъти седмично от сексуално разпускане. Иначе подлудяват. Оттам нататък наистина им трябват две бири и подкана чрез социалните мрежи, за да се развихрят.

- Има ли начин за справяне с тази криза? Ако не се вземат спешни мерки, какъв е страшният вариант?

- Има и Виктор Орбан го предложи онзи ден: изграждане на здрава и яка граница с кораби и телени стени - ние го правим, без да вдигаме много шум. Влизане на България в Шенген, за да може с европари да ни помогнат за тая прословута стена на границата и спиране на тази вълна. Бежанци има само в Турция - при нас в Европа има само икономически емигранти. Бежанецът е човек, който спасява живота си. Те са го спасили в Турция, и там сравнително добре са уредени лагерите. Насам идват само икономически емигранти и джихадисти.

- Свърши ли ерата на Меркел, както казват мнозина германски анализатори?

- Боя се, че ерата на Меркел наистина свърша. И се боя, че тя ще загуби следващите избори. И без това десетки хиляди демонстранти крещят по площадите: "Меркел в Сибир - Путин в Берлин". Да се стигне дотам, че германците да искат Путин да ги управлява - виждате докъде са го докарали. Рейтингът на Путин в Германия е 81%. Почти се доближава до този, който той има в Русия.

/пред epicenter.bg/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай