„Мечо Пух" отново на голяма сцена в операта на 1 декември

„Мечо Пух" отново на голяма сцена в операта на 1 декември | StandartNews.com

София. Огромен интерес предизвика постановката на детския мюзикъл „Мечо Пух" от композитора Андрей Дреников с появата си отново в репертоара на Софийската опера и балет. По тази причина представлението на 1 декември, неделя, от 11.00 ч., ще бъде показано на голяма сцена в театъра.

Мюзикълът „Мечо Пух" е написан по едноименната повест на А. А. Милн. Диригент е Стефан Недялков. Постановката е дело на Юлия Кръстева, която е и автор на либретото. Стиховете са на Нина Сивинова, Андрей Дреников и Юлия Кръстева. Сценографията е на Борян Белчев, художник на костюмите е Християна Михалева, а хореограф – Вероника Ценкова.

В ролите зрителите ще видят Николай Павлов – Мечо Пух, Елена Стоянова и Надя Колева – Зайо, Силвана Пръвчева – Прасчо, в ролята на Пламен Папазиков – Бухала, Ваньо Димитров – Йори, Анна Гавраилова – Кенга, Кристина Малюкова – Бебето Ру.

Участват деца от балетна школа „Силует" с директор Вероника Ценкова и оркестърът на Софийската опера и балет.

Билетите за представлението на „Мечо Пух" на 1 декември са на цена 8 лв. (за деца и за възрастни) и се продават на касата на Софийската опера и балет, ул. „Врабча" 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай