Маринела се разплака, иска да е при внуците

Спецсъдът обаче я остави в ареста

Маринела се разплака, иска да е при внуците | StandartNews.com

Къде да бягам, тук са ми и четирите деца, и петте внуци, заяви екстрадираната у нас преди ден Маринела Арабаджиева. Пред спецсъда, със сълзи на очи, тя помоли да бъде поставена под домашен арест. Съдиите обаче не се трогнаха и я оставиха в ареста след като намериха доказателства и за петте престъпления, за които са й повдигнати обвинения, съобщи Канал 3.

За първи път съм в такава институция и се надявам да се докаже невинността ми и тази на Ветко, каза още обвиняемата. И допълни: „ Минахме през целия ад на екстрадицията. Бяхме поставени в патова ситуация. Не бяхме призовани по делото, иначе щяхме да се явим".

Бизнес дамата изтъкна пред съда, че е успешен човек. "Вижте какво постигнах за кратко време в хотела ни в София, в който никой не искаше да влиза. Този хотел е моята визитна картичка", каза Маринела, визирайки хотела, който носи нейното име в столичния квартал "Лозенец".

Адвокатката Ина Лулчева настоя клиентката й да бъде освободена под домашен арест. По-рано от прокуратурата обясниха, че пускането на Маринела може да попречи на разследването, тъй като в телефони, иззети от Арабаджиеви след залавянето им в имение край Барселона, били открити снимки с имена на свидетели. Така станало ясно, че хотелиерите знаели кои свидетели са разпитани и кои не с цел да им окажат евентуално въздействие.

Обвинителите изтъкнаха още, че Арабаджиеви разполагат с много средства по сметки в чужбина.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай