Мариана Попова каза истината за гръцкото море. Разгневи мнозина

Певицата направи на пух и прах тези, които предпочитат българското море пред гръцкото

Мариана Попова каза истината за гръцкото море. Разгневи мнозина | StandartNews.com

Мариана Попова време в ролята на рекламен агент на гръцкото море и разгневи мнозина свои последователи, които са фенове на родното Черноморие и не приемат някой да хвали чуждите плажове.

Певицата направи на пух и прах тези, които предпочитат българското море пред гръцкото. Двамата с Веселин Плачков отмарят това лято именно в южната ни съседка, предава Шоу БЛИЦ.

"Ще ви кажа случващото се с българите в Гърция, пазете се", така започва гневния си пост певицата в профила си в социалните мрежи.

"Няколко думи за Гърция. Топло, чисто, вкусно, уютно, гостоприемно,няма вирус,няма повръщане, прекрасна храна ,прясна риба, месото им е изключително добро.

Вече се наблюдава българския синдром на хитри наемодатели, които отдават не до там добри имоти на висока ставка без да са се постарали.

Има много камъни и таралежи. Скъпо е, казвам го съвсем отговорно, сметката е по 2 и винаги е било така, но пак бих избрала това, за да ми е здраво детето. Желая Ви прекрасна ваканция и се пазете по улиците.

Единствените, които не спазват правилата за движение дори и в Гърция, са българите, добре признавам и малко румънци!", пише още певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай