Любима актриса 4 пъти на косъм от смъртта. Страшна изповед

Снежана Макавеера смрази всички

Любима актриса 4 пъти на косъм от смъртта. Страшна изповед | StandartNews.com

Любима актриса била 4 пъти на косъм от смъртта. Това разказа самата Снежана Макавеева пред бТВ.

Снежи е имала доста трудни моменти по време на участието си в екстремното шоу "Сървайвър", като се е наложило медиците да спасяват цели четири пъти живота й, предаде БЛИЦ.

В шоуто тя е получавала пристъпи със задушаване след смъртта на питбула си Кари. Освен това спирала да диша и 3-4 пъти я спасявали, разказва Макавеева.

"Изобщо не се замислих за "Сървайвар". Имах дори счупен крак, за който никой не разбра. След това се наложи операция. Малко хора знаеха, с един от лекарите го превързвахме и така влизах в състезанията, разказа Макавеева. Обясни, че имало цяло отчупено парче от костта. Професорката се чудела как стъпвала.

Единственият ѝ страх бе кучето, което оставила в България.

"То беше моят свят, тя си е отишла, докато ме нямаше. 15 години бяхме заедно, аз го научих след отпадането. Губила съм много близки хора в ръцете си - и дядо си, и моя приятелка. Гледала съм философски на смъртта, но тук бе по-силно от мен", обясни още актрисата.

Тя била постоянно с кучето си, дори гаджета я ревнували от домашния й любимец. Било я страх тя да не си отиде и кучето да остане само.

"Започнаха паник атаки, много алергии с анафилактични шокове. Те са много страшни, за секунди си отиваш, спасяваха ме 3-4 пъти. Аз не можех да говоря даже, едно цяло изречение не можех да кажа", спомни си Макавеева. Задушавала се, не й стигал въздуха. Веднъж дори получила шок, докато гледала сериал.

Затова Макавеева си взела адреналин от чужбина, тъй като й казали, че това може да я спаси, но у нас го няма. Открила обаче медиация и практики за дишане. Затова ходила и в Бали, където се отдала на медиацията.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
София
преди 1 месец

Господ я Пази

Откажи