Лекуват пациенти с перде без пари

14 септември е ден на отворените врати, прегледите са безплатни

Лекуват пациенти с перде без пари | StandartNews.com

София. Ден на отворените врати ще има в очна клиника "Вижън" в София следващата събота, 14 септември.

Добре дошли са както пациентите със сериозни диагнози като катаракта (перде на окото) или макулна дегенерация, така и суетните, които искат да се спасят от бремето на очилата с лазерна корекция, обясни управителят на "Вижън" Елена Кумбиева. Прегледите и консултациите ще са безплатни. А посетителите ще имат шанса да чуят как най-бързо и иновативно се лекува техният проблем директно от офталмолозите в клиниката, както и да се запознаят с модерната апаратура.

"Особено внимание и време ще посветим на най-често срещаната диагноза - катаракта. Ще представим съвременни високотехнологични лещи, които връщат помръкналата светлина и възможността да виждаме добре. А на социално слабите и хората в неравностойно положение, страдащи от катаракта, ще предложим безплатни вътреочни лещи и останалите консумативи, които изисква следоперативната терапия", обясни още Кумбиева.

Пациентите ще научат повече и за световноизвестните лекари, които правят консултации и операции във "Вижън" - светилата проф. Анселм Кампик от Германия, проф. Джордж Краниас от САЩ, д-р Карл Клаес от Белгия, Диего Де Ортуета от Германия, д-р Танасиос Румелиотис от Гърция.

Вратите на "Вижън" ще бъдат широко отворени от 9,00 до 16,00 часа на 14 септември. А телефоните за допълнителна информация и предварителни записвания са: 02/а951 50 37 и 0887 314 479.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай