Кой ще храни рибите на Пламен Минчев?

Гледал екзотични екземпляри в 6 огромни аквариума

Кой ще храни рибите на Пламен Минчев? | StandartNews.com

Кой ще се грижи за екзотичните риби на бизнесмена Пламен Минчев? Този въпрос си задават приятелите на бизнесмена. Създателят  на марката на соковете БББ внезапно почина вчера, когато караше ски в приятел на пистата "Ястребец-2" в курорта Боровец. Още по обяд се почувствал зле и помолил приятеля си да карат по-бавно ски. В края на пистата, Минчев буквално се срутил на земята - по вряса вероятно покосен от инсулт.

ВИЖ ОЩЕ: Създателят на соковете BBB загина на писта в Боровец

След тениса другото голямо хоби на Пламен Минчев, бяха рибите и коралите, разказаха за "Стандарт" близки приятели на бизнесмена. В един момент Минчев дори стана президент на федерацията по подводен риболов. По време на задграничните си пътувания през годините той винаги отделял време да види аквариумите по света. В дома си Пламен има 6 огромни аквариума, където сортира своите риби, от спокойни до хищници. Той е наел екип от специалисти, които да се грижат за всичко това. Има екземпляри от Индийския океан, Хаваите, Червено море, австралийския риф и Средиземно море. Освен това Минчев е отглеждал и много ценни корали.  

Пламен Минчев е бивш шеф на федерацията по тенис (2004-2008). Освен работа, тенисът му бе и хоби. Редовно гледал турнирите от Големия Шлем, дори ставал рано към 2-3 часа българско време през нощта да гледа и първите мачове от Откритото първенство на Австралия, разказаха още близките му приятели.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай