Сряда,

Кошмар за наш актьор! Какво изживя на улицата

От: Редактор -
3845
Кошмар за наш актьор! Какво изживя на улицата
A
A
A

Бездомни кучета нападнаха мъж в Благоевград. Инцидентът е станал вчера пред сградата на Съдебната палата. Пострадалият е актьорът Иван Тодоров, атакували са го шест животни, съобщи bTV.

„Оставих дъщеря си на детска градина, а след това се прибирах по главната улица. Спрях за момент, за да видя дали цветарския магазин работи, а след това чух лай на кучета.

„Обградиха ме шест животни, след което започна борба за оцеляване. Който не го е нападала глутница кучета, той не знае какво е усещането. Защитаваш се с ръце и крака. Едно от тях успя да ме заръфа за седалището“, коментира пред телевизията Иван Тодоров.

„Стана ми ясно, че ще загубя тази битка. Започнах да се изнасям към съда, където има охрана. По пътя паднах, при което ми минаха ужасяващи мисли. Представях си как ме разкъсват. Успях да стигна до рампата за инвалиди пред сградата и по нея влязох в съда. Бях с кръв, ожулвания, охлузвания и скъсани дънки. Посъветваха ме да отида да си поставя ваксини за тетанус и бяс“, допълни още той.

„Проблемът не е, че аз съм поредният нахапан, но докато обикалях по кабинетите, се оказа, че има страшно много случаи на нахапани хора във всички райони на града, но те си мълчат. Искаме да дадем гласност и нещо да се направи. Вече се движиш със спрейове за самозащита“, посочи актьорът.

Съпругата на Иван Тодоров сподели, че се страхува да се разхожда сама, притеснява се и за децата си, заобикаля и когато види куче, обръща посоката.

„Не мога да се справя с шест кучета и с две деца до мен. Трябва да се намери някакво решение, със сигурност то не е в това да убиваме животните, но не може да оставим нещата така“, сподели още тя.

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com