Кошмар във влака! Всичко е в кръв

Полицаи, действащи по сигнал, се качили в композицията

Кошмар във влака! Всичко е в кръв | StandartNews.com

Ужас във влака Благоевград - София. 32-годишен мъж от Плевенско е транспортиран за операция в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград, след като се самонамушка в шията с нож при проверка на документите му във влака за София.

Инцидентът стана към 14:15 часа днес преди влакът Благоевград - София да потегли от жп-гарата.

Полицаи, действащи по сигнал, се качили в композицията и поискали документи за проверка на 32-годишния. Вместо лична карта обаче мъжът, издирван за отвличане на момиче, извадил нож и си нанесъл удар в шията. Освен ножа, той имал и отвертка в дрехата си.

Пътническият вагон е облян в кръв, пострадалият е транспортиран с линейка на ЦСМП до Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, след което е прехвърлен в отделение по хирургия, където спешните медици се борят за живота му.

Разследващи полицаи провеждат следствени действия на място.

Влакът престоя час и половина гара Благоевград, след като бяха извършени процесуално следствени действия. Мотрисата се движи със 130 минути закъснение.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Асен Алеков
преди 3 седмици

Деветдесет процента от идиотите в кочината Булгаристан стигнаха дъното на ненормалното, негативното и шибаното! Ако зависеше нещо от мен оттук щях да тръгна да унищожа света!

Откажи
Психолог
преди 3 седмици

По-добре тръгни на психолог, че нещо не е в ред с мислите в главата ти!

Откажи
Dick Bgfy
преди 3 седмици

"Мислите" на този идиот не могат да идват от главата му.

Откажи