Кошмар без край! Красавица разказа за бой, заплахи и нападение с ножица

Илияна Парашкиева с покъртителен разказ

Кошмар без край! Красавица разказа за бой, заплахи и нападение с ножица | StandartNews.com

Кошмарът няма край. Илияна Парашкиева е поредна жена, върху която е упражнено психическо и физическо насилие.

ВИЖ ОЩЕ: Той я залял с горещ восък, тя не издържала и го намушкала

21-годишното момиче е бито и заплашвано от бившия си приятел, който е неин връстник, в Бургас по време на двумесечната им връзка.

Бях тормозена физически и психически от него. Всичко започна преди месец, когато бяхме в нормални отношения, след което той започна да проявява много ревностни ситуации към мен. Започна да ревнува от мои приятели, започна да рови в чатове, започна и да ми посяга, каза за Нова Тв Илияна.

Имам един случай, в който ми посегна и ме удари. Хвърлял ме е в храсти, много пъти ме е удрял в рамото, посягал ми е дори с ножица. Заплашвал ме е, че ще ми държи косата с нея и че ще ме намушка с тази ножица. Влизал е в дома ми, трошил е, идвал е през прозореца, докато аз спя, да ме гледа, докато спя, допълни момичето.

Счупи вратата, която е входната пред нас, които са големи порти и е хвърлял предмети на покрива. Когато му казах, че искам да прекратим връзката ни, понеже аз не мога да търпя такова отношение, той започна да ме заплашва с закана за убийство и много други неща. Закани се да ме убие и след това да направи гавра с трупа ми, каза още Илияна.

След като бившия й приятел заминал за Германия, той продължил да я тормози в социалната мрежа.

Тя го блокирала, но той си правил нови профили и буквално е продължил със заплахите до вчера.

Не съм подавала сигнал в полицията, тъй като той ме заплашваше, че ако се оплача, ще ми се случи най-лошото и аз се страхувам, призна Илияна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай