Комшия пребил певеца Ивайло Колев

Колев решил да не свидетелства и отказал да представи медицинско за побоя

Комшия пребил певеца Ивайло Колев | StandartNews.com

Ивайло Колев, който бе пребит, е станал жертва на междусъседски конфликт, съобщава Lupa.bg. Звездата от първото музикално риалити у нас "Стар Академи" бе приет за преглед в болница след жестоки крошета. Той е бил атакуван в дома си на ул. “Кукуряк” в столичния кв. “Овча купел” в сряда.

Около 14,15 ч неизвестен се обадил на тел. 112. Съобщил, че Колев е бил удрян и ритан след междусъседски спор. На 15-ата минута на мястото пристигнала линейка. Медиците прегледали 41-годишния музикант. Имали съмнения за комоцио и му предложили да го закарат в болница. Колев обаче отказал и се подписал, че е информиран за опасностите. Заради данните за побой лекарите уведомили МВР.

Разследващ полицай се свързал с певеца. Той обаче решил да не свидетелства, отказал да представи и медицинско за побоя. Затова вероятно разследването ще бъде прекратено.

Въпреки отказа от лечение обаче на Колев му се наложило да влезе в болница, съобщиха от екипа му. Заради това бил отложен и концертът му в популярен столичен клуб. Колев трябвало да изнесе трибют на Майкъл Бубле, по време на който да бъде и предпремиерата на баладата му “Светлина”. Парите от купените билети могат да бъдат получени на касите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай