Кои деца привличат паранормалното като магнит

Аутистите често са първите, които разпознават паранормалното

Кои деца привличат паранормалното като магнит | StandartNews.com

Много хора с деца се сблъскват с паранормалното. Специалисти твърдят, че в някои случаи е въпрос на лоша химична реакция.

Аутистите често са първите, които разпознават паранормалното. Няма съмнение, че те са специални. Тези хора имат собствен поглед над света и комуникацията, съобщава сайтът „Новото познание”.

И въпреки че може да е предизвикателство понякога да имаш такова дете, то може да те направи по-добър.

Такива деца имат редица дарби и могат да ни научат на търпение. Но някои от тях имат и друг вид способности.

Изглежда сякаш невидимите същества

харесват децата аутисти. За тях е по-вероятно да виждат странните неща, защото начинът им на разбиране и виждане на света е различен.

Те често усещат паранормалната активност много преди другите. Тези деца са много по-чувствителни и не могат да лъжат. Според учени и изследователи децата с аутизъм са като магнити за паранормална активност. Ако това Ви е познато, трябва да знаете, че не сте сами. Не е необичайно. Но това може да направи напрегнатата ситуация още по-стресираща.

Как може едно семейство да се справи със странна активност, като на всичкото отгоре трябва да се справи със специално дете?

Доктор Кауфлин споделя, че първо и най-важно нещо, ако се случи нещо подобно е да не се прибързва със заключенията. Ако детето Ви се свързва с нещо невидимо, не приемайте веднага, че е паранормално.

Винаги търсете психолог или психиатър за ненормално поведение. Проверете и лекарствата. Винаги се грижете за физическото и умственото здраве на Вашето дете.

Но ако сте направили това и още някой в дома Ви има странни преживявания, може да приемете, че става въпрос за нещо различно. Има толкова чудеса по света, че няма как да знаем всичко.

Често се случват свръхестевстени събития.

Някои могат да бъдат обяснени, други не. Просто помнете, че детето Ви е по-специално, отколкото предполагате. И ако сте от родителите, които живеят с различно от другите деца разберете, че и Вие сте специални.

Трябва да имате невероятно добро сърце, щом Ви е даден шансът да имате уникално дете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай