Кметски подарък. Допълнителна ваканция за децата в един голям град

Ученици и родители ликуват

Кметски подарък. Допълнителна ваканция за децата в един голям град | StandartNews.com

Ученици и родители в един български град ликуват. Те най-вероятно ще получат неочаквана ваканция като подарък от кмета си.

Специална изненада за учениците подготвя кметът на Велико Търново Даниел Панов. Той планира да отпусне допълнителен почивен ден за децата и младежите от училищата в старата столица през март, съобщи "Фокус“.

Идеята на градоначалника е да обяви за неучебен 22 март (петък) - денят, в който отбелязваме и Празника на Велико Търново. Така учениците ще имат една допълнителна пролетна ваканция от три дни, тъй като ще съчетаят петък, събота и неделя.

Решението още не е окончателно и ще се реализира, ако няма някакви извънредни обстоятелства, които да наложат даването на допълнителен почивен ден до края на март.

По закон кметовете да общините имат право да обявяват до три неучебни дни всяка година. Панов използва правото си като разпореди 6 и 7 февруари да са почивни заради усложняващата се грипна обстановка във Велико Търново и региона.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи