Кмет-рожденик събра над 48 000 лв. за болна жена

Живко Тодоров призова гостите на 38-ия му личен празник да заменят подаръците с дарения

Кмет-рожденик събра над 48 000 лв. за болна жена | StandartNews.com

48 282 лв и 120 евро се събраха за лечението на страдащата от остра Т-лимфообластна левкемия 32-годишна старозагорка Камелия Добрева по време на рождения ден на Града на липите Живко Тодоров.

Изкаралият два мандата кмет на Стара Загора призова гостите за 38-ия му личен празник да заместят букетите с цветя и подаръците с парични дарения за предстоящата хирургична интервенция на младата дама, която вече е в Германия, а за всички процедури са необходими 328 000 евро. В благотворителната кауза, която не е първа по рода си в града се включиха стотици мъже и жени, представители на различни организации, фирми и професии, както и старозагорският митрополит Киприан.

В обръщението си към гостите, препълнили лапидариума при регионалния исторически музей Живко Тодоров заяви: „Благодаря на всички Вас, които дойдохте тази вечер. Моят рожден ден е само повод да сме тук. Каузата е една – Камелия Добрева, за която всички ние ще помогнем да се съберат пари, защото става въпрос за младо момиче на 32 години, което се нуждае от тези средства, за да запази живота си. Ако всички се съберем и дадем по малко е много лесно да съберем голяма сума, отколкото няколко човека да се опитват да я съберат сами, защото тогава наистина е непосилно. Едно е да има град, друго е да има общност. Аз смятам, че със стъпките, които правим, се обединяваме, а това означава заедно да движим процесите в града и да се опитваме да правим хубави неща, това ни прави общност!“. С емоционалното :“Вие сте хора със страшно добри сърца! „, благодари за жеста бащата на Камелия Добри Добрев.

Кампанията за набиране на необходимите средства продължава, всеки може да се включи със своята лепта по сметките в Банка ДСК:

EUR сметка с IBAN: BG93STSA93000026167852 - Kameliya Dobreva

BGN сметка с IBAN: BG68STSA93000026167817 BIC: STSABGSF - титуляр: Камелия Добрева Добрева Pay Pal - [email protected]

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай