Херо Мустафа се срещна с кметове

обсъдиха културни и енергийни инициативи

Херо Мустафа се срещна с кметове | StandartNews.com

Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа се срещна с кметове от Асоциацията на българските Черноморски общини, за да обсъдят културни и енергийни инициативи, както и перспективите за сътрудничество и развитие в сферата на бизнеса, околната среда и туризма и да дадат тласък на връзките между хората от САЩ и България. Това съобщиха от посолството на САЩ в България.

Срещата беше част от посещението на посланика на Българското Черноморие, което включваше обиколка на съвместния българо-американски проект Ветроенергиен парк „Свети Никола“ и откриването на пътуващата фотоизложба, посветена на Американския Югозапад, на българския фотограф и журналист Антони Георгиев. Фотографиите са изложени в Американския кът в Регионалната библиотека „Пенчо Славейков“ във Варна.

От посолството на САЩ в България отбелязват, че са горд партньор на българския Черноморски регион, като подкрепят широк спектър от образователни, културни, икономически и отбранителни проекти в региона. Повече информация може да намерите на страницата на Посолството на САЩ на bg.usembassy.gov, както и на Facebook страницата на посолството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай