Казармени мерки на погребението! Майката на Петров ридае /СНИМКИ/

Пред затворения му ковчег пристигнаха и почти всички служители на корпорацията му "Лев"

Казармени мерки на погребението! Майката на Петров ридае /СНИМКИ/ | StandartNews.com

Много сериозни мерки за сигурност при погребуението на Алексей Петров днес.

Погребението на убития на 16 август застрахователен бос и бивш агент на контраразузнаването Алексей Петров на т.нар. частни гробища в Бояна започна при драконовски мерки за сигурност, видяха репортерите и папараците на Lupa.bg. Точно 40 минути преди началото ритуала по изпращането на родения като Асен Омеров от село Бабинци пристигна майката на Трактора баба Диляна. Дъщерята на Петров носи нейното име. 

Възрастната жена бе посрещната от други близки на фамилията и неутешимо ридаеше в прегръдките им. Майката на Петров до последно не бе наясно с конкретните дела на сина си и миналото му в мафиотските среди. Там да го изпрати е и братът на Трактора Огнян Петров.

Прави впечатление, че баткото на Алексей пристигна със семейството си с народна марка автомобил, за разлика от другите гости - със скъпи лимузини с огледални номера. Огнян Петров е с племенниците на Алексей и с единствената им сестра Теменужка. 

"Защо се случи това с детето ми? Не знам защо имат зъб на него, сигурно му завиждат за акъла. От малък си вървеше разумен и много дисциплиниран. Каквото е казал - мъжка дума е било, речено-сторено. Много ми е мъчно, че са се опитали да му посегнат. Трудно е да си майка - цял живот тегло и притеснения за децата. Мисля ги непрестанно, и тях, и внуците ми. Живи ли са, здрави ли са, добре ли са... Нали за тях живеем", с което дава да се разбере, че синът й Петров има повече от 1 дете. 

На поклонението пред затворения му ковчег пристигнаха и почти всички служители на корпорацията му "Лев" с дъщерните й фирми, включително и довереницата му в банковите дела Лозана Любенова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай