Изненада от синоптиците. Слънце, но застудяването чука на вратата

Още 4 дни разкошно време

Изненада от синоптиците. Слънце, но застудяването чука на вратата | StandartNews.com

Изненада от синоптиците. Слънце и разкошно време още 4 дни. След това идва застудяването.

В четвъртък ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще бъде слаб с променлива посока. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°, в София - около 23°, съобщиха от НИМХ.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър с южна компонента. Максималните температури ще бъдат между 19° и 22°. Температурата на морската вода е около 21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините времето ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 12°.

В петък ще преобладава слънчево време. От северозапад на югоизток ще има временни увеличения на облачността, без валежи.

В събота ще бъде слънчево. Вятърът ще бъде слаб от югоизток-изток. Температурите ще се повишат слабо и минималните ще са между 7° и 12°, а максималните - между 23° и 28°.

От неделя вечерта в страната ще започне да нахлува студент въздух. В понеделник вече всичко ще е различно. Температурите ще падат и застудяването ще се усети чувствително. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай