Интрига! Това ли е новото гадже на Лена

Клюките в парламента хстанаха много горещи

Интрига! Това ли е новото гадже на Лена | StandartNews.com

След Миро и Киро дойде ред на Ицо. Така депутати коментираха най-горещата любовна афера на началничката на кабинета на премиера в оставка Лена Бориславова с депутата от “Продължаваме промяната” Христо Петров, известен като Хазарта, пише Блиц.

В парламента вървят облози дали и известният рапър е държал парапета на тайната любовна квартира по подобие на министър-председателя Кирил Петков. Сюжетът беше заснет от охранителни камери към входа на апартамент под наем, където Петков и Бориславова са се усамотявали през миналото лято.

Прясната мълва е, че напористата началничка на кабинет е натирила Кирил Петков след като бе свалена от самолета до Рим заради жената на премиера - Линда. И демонстративно се преориентирала към народния представител Христо Петров, който е без диплома за висше, но е член на парламентарната комисия по образование.

На този фон зам.-председателят на 47-ото Народно събрание Мирослав Иванов изглеждал съвсем изпаднал от класацията на амбициозната Лена. Негови колеги твърдят, че все по-често го виждали да си купува 12-годишно уиски от парламентарния бюфет.

Малко след парапетния скандал и свалянето на Лена от самолета, Мирослав Иванов беше използван като кризисен пиар и Бориславова демонстративно показа на журналисти в кулоарите на парламента годежен пръстен от него. Бижуто се появи на ръката на Лена малко преди вота на недоверие срещу правителството, а от няколко седмици Бориславова постоянно пътува и до Ямбол, откъдето е родом и издигнат за депутат годеникът ѝ Миро.

Още миналата есен при реденето на листите на “Продължаваме промяната” беше публично известно, че Мирослав Иванов дължал водаческото си място в Ямбол на влиянието на дългокосата юристка върху Кирил Петков.

 Бориславова и Хазарта се показаха публично точно в столично кафене, а Лена неведнъж признавала, че любимата й песен на рапъра е “Колега”.

Близостта на Бориславова с Ицо Хазарта е разпалила ревността на Кирил Петков и Мирослав Иванов и двамата двамата дори стоплили отношения, след като месеци наред се поздравяваха повече от хладно и не се засичаха дори официални събития.

На фона на очакваните предсрочни парламентарни избори, народни представители наблюдават с интерес и бъдещата подредба на листите на “Промяната”. Със сигурност Лена Бориславова отново ще е в тях, въпреки конфликта ѝ с Асен Василев, но нито мястото на Ицо Хазарта, нито това на Мирослав Иванов били сигурни.

.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай