Infiniti пуска QX70 Ultimate

Infiniti пуска QX70 Ultimate | StandartNews.com

Infiniti пуска до дни на пазара новия QX70 Ultimate. Автомобилът ще дебютира на 15 септември по време на изложението във Франкфурт.

QX70 е добре наложен модел с дизайн, превърнал се в икона за Infiniti. Според специалистите в автомобилния бранш Ultimate предлага рафиниране на външния вид, което ще го прави най-желания QX70 до момента – автомобил със сърце и душа на спортно купе, но с възможност да преминава без проблем през най-активния начин на живот на клиентите.

„QX70 отдавна е познат на клиентите, които търсят изключителен продукт, но Infiniti QX70 Ultimate е проектиран да отговори на ексклузивните нужни и желания на купувачите", коментира Франсоа Гупий дьо Буйе, вицепрезидент на Infiniti Европа, Близък изток и Африка.

Освен използването на най-добрите функции, технологии и производство от QX70, Ultimate предлага промени в дизайна отпред и отзад, нов преден сплитер, дифузьор отзад и интегрирани фарове за мъгла.

Новите хромирани черни елементи отпред и отзад акцентират върху стила и характерния почерк на QX70. Новите антрацитни джанти 21 инча добавят още по-голям стил на Ultimate, докато новите дневни светлини създават по-силово присъствие на пътя.

Интериорът на Ultimate създава също толкова динамичен стил като екстериора. Лъскавите черни лакови покрития, лилави шевове и мека кожа, съчетани с пространство, лукс и удобство, правят QX70 уникален автомобил.

За версията Ultimate се предлага избор между 3.7-литров V6 бензинов двигател или рафинирания 3.0-литров дизелов V6. Двата са екипирани със 7-степенна адаптивна автоматична предавателна кутия с планки на волана, които служат за бърза смяна на предавките от волана. Лостчетата зад волана са предназначени за онези моменти, когато удоволствието от шофирането взема превес, което при автомобил с разпределение на масата, идентично с това на най-добрите спортни автомобили в света и интелигентна пълноприводна система 4х4, отчитаща въртящият момент на всяко колело, неминуемо ще се случва много често. Infiniti QX70 Ultimate осигурява маневреност и отзивчивост независимо от това, колко са трудни пътните условия, осигурявайки толкова динамично шофиране, колкото дизайнът му предполага.

Предоставяйки индивидуалност и технология, QX70 Ultimate акцентира на качествата, които се коренят в основата на гамата Infiniti в Европа. Продажбите в Западна Европа и Русия започват след публичния дебют на Infiniti QX70 Ultimate на 15 септември 2015 г., по време на Международното Автомобилно Изложение във Франкфурт на Майн на цени от 135 550 лв с ДДС за бензин версия и от 135 900 лв с ДДС за дизелов вариант.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай