Идеално за плаж, морето - чай

Слънчево и горещо ще бъде и днес

Идеално за плаж, морето - чай | StandartNews.com

Слънчево и горещо ще бъде и днес. Максималните температури ще са предимно между 32° и 37°, съобщи Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ). След обяд ще има временни увеличения на облачността и на отделни места, главно в Централна България и в планинските райони от Южна, ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб до умерен, в западната част на страната от север-северозапад, а в източните райони постепенно ще се ориентира от североизток. Атмосферното налягане ще е по-високо от средното за месеца и още ще се повиши.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са между 29°-31°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 26°, на 2000 метра - около 19°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай