Идеалните обувки за спорт и разходка

Fashion Days предлага страхотни модели на изгодни цени

Идеалните обувки за спорт и разходка | StandartNews.com

Как да носим спортни дрехи и през зимата и да останем във форма?

Хубавото време и всевъзможните опции за спорт на открито през лятото вдигат мотивацията ни за активна физическа дейност. Докато през зимата ентусиазмът ни значително отслабва. Но как да си го върнем?

Какво да носим за спорт през зимата?

Липсва ни карането на колело, катеренето и дългите преходи в планината. Но се съобразяваме с метеорологичните особености навън.

Ниските температури ни демотивират да спортуваме на открито. Ако се облечем прекалено дебело, пречим на обема на движение. Усилията, които ще полагаме ще са повече, а резултатът често – по-малък. Умората също ще е по-голяма. Ако се облечем прекалено тънко, бързо ще се изпотим и рискуваме да настинем.

Затова търсим правилния баланс и не се отказваме! Любимите ни и проверени спортни марки се грижат за нас с водоустойчиви и топлоизолиращи материи, които отлично ни служат в условията на спорт на открито. Позволяват на кожата ни да диша, но и ни предпазват от студа. В повечето колекции на Nike откриваме модели, които ни пасват за конкретния сезон.

Подходящи маратонки за спорт и през зимата

Всеки запален по спорта и активното движение знае, че правилните обувки имат огромно значение за комфорта ни по време на физическа активност. Ако тренираш във фитнес, имаш нужда от специални маратонки с добра подметка. Може би ще откриеш своите във Fashion Days.

За тичане препоръчваме модели с подметка, подсигурена с въздушна възглавница, специално изработена да предпазва крака и да се огъва по извивките му. Едновременно гъвкави и проветриви.

Ако все пак предпочиташ спорта навън и в планината, не се разделяй със стабилните боти с масивна подметка и добра подплата. Водоустойчивото покритие също не е за подценяване.

Разходките на свеж въздух си остават важни без значение от сезона. В сухия студ разчитаме на топлите си UGG. С всичкия им комфорт и приятен дизайн. Ако още не си открил своя модел топ зимни обувки, все още имаш възможност да грабнеш попадение в онлайн магазините където има богата колекция дамски боти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай