Хилда страда за Чочо

Казасян стяга клубно турне с Христо Йоцов, Живко Петров и Мишо Йосифов

Хилда страда за Чочо | StandartNews.com

София. Хилда замисля мащабен проект - клубно турне с Христо Йоцов, Живко Петров и Мишо Йосифов. "Те са най-добрите джаз музиканти", категорична е дъщерята на Вили Казасян. В момента тя дели времето между сладката си дъщеричка Надежда и "Студио 5". "Личният живот не бива да се подценява. Но трябва да следваш и посоката си. Татко винаги казваше, че като усетиш верния път, си длъжен да вървиш само по него. Не бива да правиш неща, които не ти се правят.

Случките насила винаги водят до грешна цел. Татко беше изключително свободен и мъдър. Той беше наясно как да възпитава децата. От малка знам какво е джаз, какво е бунт. И затова сега съм това, което съм", казва Хилда. Тя твърди, че и Рафи, и Милица са заслужавали наградата в "Като две капки вода". И отрича, че нещо е било предварително нагласено. Хилда не иска да обижда никого, но е убедена, че Евровизия е демодиран конкурс. И почти всички участници там пеят демодирани песни.

Хилда все така страда за Чочо. "Господ реши да си го прибере. Това са неща, които не мога да обясня. Но си мисля, че всеки там си има ред. Тази тема ми е болезнена. Всичко на този свят го решава Бог. Много обичах Чочо - беше прекрасен човек и мъж. Един на десет милиона. Талантлив, пич и какво още не. Остава ми само да вярвам, че Господ не го е привикал напразно".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай