Голяма драма в дома на попфолк звездата Мария. Има ли бой?

Съпругът й е под домашен арест

Голяма драма в дома на попфолк звездата Мария. Има ли бой? | StandartNews.com

Голяма драма в дома на попфолк звездата Мария. По непотвърдена информация певицата е станала жертва на побой от страна на съпруга й Мирослав Соколов в семейния апартамент в София във вторник. Съседите казали, че чуват викове от дома на Мария. Дали се е стигнало до физическа агресия все още не е потвърдено. Твърди се, че съпругът е отправил и закани за убийство към половинката си.

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“, коментира Мария пред Нова тв.

Съдът наложи домашен арест на Мирослав Соколов. Обвинението е за закана за убийство и нанесена телесна повреда.  По настояване на страните, магистратите решиха заседанието да се проведе при закрити врата, за да запази неприкосновеността на личния живот на двойката.

“Единственото, което мога да ви кажа, е че съдът дълго време съвещава, остави без уважение искането на прокуратурата за постоянно задържане под стража и моят клиент е под домашен арест към момента”, заяви защитата на Соколов - адвокат Мариан Киряков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай