Голям цирк на летище Варна! Пътниците изумени

Какви заплахи са получили те

Голям цирк на летище Варна! Пътниците изумени | StandartNews.com

Голям скандал се разрази нва летище Варна.

Пътници кацнаха на неправилното летище и хвърлиха упреци към нискотарифна авиокомпания .

Лидия Димитрова твърди, че група от 10 човека български граждани са изпаднали в много неприятна ситуация на летището във Варна. По думите на Лидия самолетът, с който са пътували от Абу Даби, е кацнал на неправилното летище. Това се е случило на двадесет и шести май в 4:12 сутринта.

"Поради вина на самолетната компания  кацнахме на неправилното летище. Сагата започна с отлагане на полета с няколко часа, което всъщност довежда до невъзможност да кацнем на Летище София, тъй като имало някакъв ремонт на летището", това сподели Лидия Димитрова в своя TikTok акаунт.

Пътниците твърдят, че от самолетната компания са знаели, че кацането на летище София няма как да бъде осъществено.

Жената споделя, че са били поръчани пет автобуса, които са имали за цел да извозят пътниците от самолета.

"Поръчани са 5 автобуса, които трябва да извозят всички ни от летище Варна до София. Това означава, че една голяма част от нас няма да могат да отидат на работа или да си свършат ангажиментите", добавя Лидия.

На Летище Варна пристигнали и екипи на гранична полиция, които заплашили пътниците, че ще ги арестуват, ако не слезнат от самолета до десет минути.

Мъж, който твърди, че е представител на фирмата, заявил на пътниците, че малко преди да започне снижението на самолета е разбрал, че ще кацнат на летището във Варна.

На този етап няма информация дали пътниците ще потърсят обезщетение. От компанията  не са коментирали официално случилото се.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай